Kredietinformatie

Voorkom onbetaalde facturen door alleen zaken te doen met solide ondernemingen. Hoe staat uw zakenrelatie er financieel voor? Met het kredietrapport van Creditsafe beschik je over de bedrijfsgegevens van een klant of prospect. Informatie is belangrijk om besluiten te kunnen nemen in een zakelijke relatie. Dit kan bij de start of als je twijfelt de relatie voort te zetten.

Betrouwbare partner
Creditsafe beschikt over een database met betrouwbare en actuele informatie over 360 miljoen bedrijven wereldwijd. Zij voorziet ons van kredietinformatie met de door ons gewenste kwaliteit en snelheid. U kunt de kredietrapporten zelf op elk gewenst moment online aanvragen en raadplegen, tegen scherpe en heldere tarieven.

De voordelen op een rijtje:

  • Eerste pagina met meest essentiële informatie;
  • Altijd de beschikking over de meest recente jaarrekening;
  • Meest recente inzicht in betalingsgedrag;
  • Door alle kredietverzekeraars erkend voor binnen– en buitenland, ook zelfbeoordeling.
  • Heldere en transparante wijze van afrekenen
Bundelvoordeel
Heeft u inzicht in het aantal kredietrapporten dat uw organisatie verbruikt? Dan kunt u door een bundel af te sluiten namelijk profiteren van een aantrekkelijk tarief voor onze rapporten. Samen met u maken wij een nauwkeurige inschatting van het verbruik van kredietrapporten binnen uw organisatie. Vervolgens stellen wij een bundel samen die perfect aansluit bij dat verbruik en verrekenen daarmee de afgenomen kredietrapporten.