Ontstaan

De reden voor Dirk Manshande om na meer dan 30 jaar opgedane expertise en ervaring in de incassobranche Rezeev op te richten was simpel: bij incasso kunnen de emoties hoog oplopen en het gedrag van betrokken partijen is of wordt dan vaak onvoorspelbaar. Een “human driven” aanpak in plaats van een geautomatiseerde data driven aanpak is dan de beste manier met deze emoties en onvoorspelbaarheid om te gaan om zo het meest optimale resultaat te behalen.

Rezeev combineert een “Ambachtelijke” wijze van behandelen en communiceren met moderne technologie. Hierbij ligt de focus op een hoge mate van persoonlijke dienstverlening en service met alle betrokken partijen.

Wie ben ik

Mensen typeren mij als een pragmatisch en analytisch ingestelde professional met een “can do” mentaliteit. Groot netwerk met oog voor lange termijn relaties zonder de focus te verliezen op de resultaten voor korte en middellange termijn. Een ondernemende, creatieve en innovatieve geest, met grote belangstelling voor technologische- en marktontwikkelingen en de (mogelijke) toepassingen hiervan op de bestaande business. Hierbij is voor mij immer het uitgangspunt dat er een juiste balans moet zijn tussen een human driven aanpak en de ondersteunende inzet en het gebruik van techniek en data.

Wil je meer over mij weten, klik dan hier voor mijn LinkedIn profiel.